MORSKE DOBROTE

Krožna cesta 8, 6000 Koper
...kjer morske dobrote postrežejo z nasmehom in če želite, vam ob tem z velikim veseljem podajo še kakšen nasvet ali priporočilo za pripravo.
Ponudba: V ribarnici nudijo sveže ribe, mehkužce in školjke predvsem iz lastnega ulova. Da je ponudba bolj privlačna, nekaj ribe kupijo na tržaški borzi.
Naročila: (05) 628 16 54

Podjetje Gromar d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Podjetje ima v lasti dve ribiški plovili, s katerima opravlja ribiško dejavnost.

Ribolovno dejavnost dopolnjuje s proizvodnjo bakalaja na Sp. Škofijah, kjer ima podjetje za to prilagojen obrat/prostor.

Bakala pod blagovno znamko FOLPO je naravno narejen proizvod, brez konzervansov in dodatkov. Na področju LAS Istre je bakala FOLPO sinonim za kakovost.

Informacije: info@folpo.eu


ZEMLJA & MORJE

Polje 9E, 6310 Izola

Morkse dobrote: eko pedoči Mytilus 3kg

Druga ponudba:

Refošk, malvazija, rose, Cabernet Sauvignon, cipro, EKO zelenjava, suho sadje, med, želeji, kruh, mleko, mlečni izdelki, jajca, kaše, moke, žita, sokovi, sirupi, olja, kis, čaji, tinkture, likerji, vloženi izdelki, začimbe, eko konopljino olje 250 ml, laneno olje, oljčno olje s pomarančo, oljčno olje z limono, oljčno olje cuvee iz črnih oljk, oljčno olje (istrska belica).

Dostava: DA. Minimalno naročilo 18,00 eur z DDV. Dostavlja se ob torkih, Koper in okolica ob sredah.

Plačilo: preko spletne banke po prejemu zabojčka.

Naročila: https://www.zemljainmorje.si/