MORSKE DOBROTE

Krožna cesta 8, 6000 Koper
...kjer morske dobrote postrežejo z nasmehom in če želite, vam ob tem z velikim veseljem podajo še kakšen nasvet ali priporočilo za pripravo.
Ponudba: V ribarnici nudijo sveže ribe, mehkužce in školjke predvsem iz lastnega ulova. Da je ponudba bolj privlačna, nekaj ribe kupijo na tržaški borzi.
Naročila: (05) 628 16 54

Podjetje Gromar d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Podjetje ima v lasti dve ribiški plovili, s katerima opravlja ribiško dejavnost.

Ribolovno dejavnost dopolnjuje s proizvodnjo bakalaja na Sp. Škofijah, kjer ima podjetje za to prilagojen obrat/prostor.

Bakala pod blagovno znamko FOLPO je naravno narejen proizvod, brez konzervansov in dodatkov. Na področju LAS Istre je bakala FOLPO sinonim za kakovost.

Informacije: info@folpo.eu


ZEMLJA & MORJE

Polje 9E, 6310 Izola

Morkse dobrote: eko pedoči Mytilus 3kg

Druga ponudba:

Refošk, malvazija, rose, Cabernet Sauvignon, cipro, EKO zelenjava, suho sadje, med, želeji, kruh, mleko, mlečni izdelki, jajca, kaše, moke, žita, sokovi, sirupi, olja, kis, čaji, tinkture, likerji, vloženi izdelki, začimbe, eko konopljino olje 250 ml, laneno olje, oljčno olje s pomarančo, oljčno olje z limono, oljčno olje cuvee iz črnih oljk, oljčno olje (istrska belica).

Dostava: DA. Minimalno naročilo 18,00 eur z DDV. Dostavlja se ob torkih, Koper in okolica ob sredah.

Plačilo: preko spletne banke po prejemu zabojčka.

Naročila: https://www.zemljainmorje.si/


RIBOGOJNICA FONDA IN RIBJI VRT FONDA

Ribogojnica Fonda leži v Piranskem zalivu na najbolj južni točki slovenskega morja. Na jugovzhodu je obala Savudrijskega rta, na jugu in vzhodu pa je obala sečoveljskih solin. Za ta del našega morja je značilna čista, globoka voda in močan morski tok. Brancine in orade vzgajamo v lebdečih mrežastih kletkah sredi ribolovnega rezervata. Redno izmenjavanje sveže morske vode, nenehno gibanje, značilno lokalno podnebje ter nižja slanost morja v tem delu Piranskega zaliva blagodejno vplivajo na kakovost in čvrstost ribjega mesa. Ribe krmimo ročno samo z najkakovostnejšo hrano na tržišču, ki je nastala izključno iz morskih živali in rastlin. Vse našteto omogoča, da sta PIRANSKI brancin in orada vrhunski ribi.

Ribji vrt Fonda je tudi turistična destinacija. Tako Nepozabni dan v ribjem vrtu Fonda kot Sredozemska kulinarična delavnica priprave rib sta nagrajena za odličnost s prestižnim nazivom SLOVENIA UNIQUE EXPERIENCES oz. sta uvrščeni v edinstvena doživetja Slovenije. Nepozabni dan v ribjem vrtu Fonda je po mnenju ocenjevalcev na Tripadvisor #1 od 21 turističnih destinacij na območju LAS Istre.

Ponudba: Sveži in dimljeni brancini, sveže orade, bottarga brancina, edinstveni doživetji: ogled Ribjega vrta Fonda, mediteranska kulinarična delavnica priprave rib, darilni boni.

Naročila in informacije:

www.fonda.si  
Ribe: 051 605 605, info@fonda.si

Turizem: 041 502 616, visit@fonda.si

Ponudnik: Ribogojnica Fonda, Fonda.si d.o.o., Liminjanska 117 , 6320 Portorož/Portorose