KNJIGARNA LIBRIS

Prešernov Trg 9, 6000 Koper

Ponudba: V knjigarni Libris najdete knjige za vsak okus in za vsakogar, tudi kakšna potrebščina se da dobiti. In na stare knjige ne smemo pozabiti, ki jih je precej v antikvariatu Libris poleg knjigarne.

Dostava: Za naročila nad 50,00 eur je dostava brezplačna, sicer pa je strošek dostave 3,90 eur. Brezplačen prevzem je tudi pred knjigarno Libris na Prešernovem trgu v Kopru. Dostava je med ponedeljkom in soboto. Prevzem pred knjigarno Libris pa med 9. in 15. uro.

Plačilo: Gotovina, kartica, predhodno nakazilo na vseh dostavnih in prevzemnem mestu. 

Naročila: www.libris.si ali na FACEBOOK strani.

info@libris.si


ZAVOD MEDITERANUM

Ul. svobode 81, 6330 Piran

December je čas obdarovanja! Najlepši darili so knjige o naših ljudeh, našem morju, glasbi, dediščini …, ki jih izberete tukaj ali čudovita maketa naše batane za samogradnjo, ki jo izberete tukaj. Do konca decembra je na vse 20% popust!

Ponudba knjig:

Knjige: Piranski bitlesi, Batane istre, Restavriranje historičnih plovil, Naše morje, Polži in školjke slovenskega morja, Srečanja v Piranu 3, Srečanja v Piranu 2, Koper na robovih stoletij, Koprčani, Pirančani / i piranesi

Druga ponudba:

Ladijske makete, lasersko izdelana batana z vesli, izdelana batana z vesli (dolžina 364 mm), kit BRB/2 za jadro batane, izdelana batana z vesli in jadrom (dolžina okoli 450 mm), morski spominki, solinarsko orodje

Dostava: Po pošti

Plačilo: po povzetju ali s predračunom

Naročila: zavod@mediteranum.si
040 729 555


ZGODOVINSKO DRUŠTVO ZA JUŽNO PRIMORSKO Koper

Prešernov Trg 9, 6000 Koper

Ponudba:

Znanstvena revija Acta Histriae izhaja štirikrat letno in objavlja izvirne znanstvene članke s humanistično vsebino, zlasti s področja zgodovinopisja. Temeljno geografsko območje, ki ga publikacija pokriva, je ISTRA in mediteranska Slovenija ter vsebine, ki se na podlagi interdisciplinarnih in primerjalnih preučevanj povezujejo s sredozemskimi deželami.

Dostava: DA

Informacije: (annaleszdjp@gmail.com)


Ksenija Bažon, www.kratke-zgodbe.com

Ponudba: Ilustrirane knjige za osebnostno rast iz zbirke Gugalnica za dva, poučne kratke zgodbe za otroke in odrasle

Prva knjiga se dogaja v Istri, rdeči zemlji, kjer poleg 100 let stare oljke sadi gospodar še mlado oljko. Zgodba polna sugestij, ki dvigajo našo zavest, da za rast in razvoj potrebujemo svetel pogled na življenje ter oporo in pomoč nekoga.

Več o zbirki in drugih zgodbah na www.kratke-zgodbe.com  

Mnenje o knjigi: https://www.youtube.com/watch?v=MpMnVn_xhrM&t=25s

Informacije glede naročila, plačila in dostave: info@kratke-zgodbe.com