KNJIGARNA LIBRIS

Prešernov Trg 9, 6000 Koper

Ponudba: V knjigarni Libris najdete knjige za vsak okus in za vsakogar, tudi kakšna potrebščina se da dobiti. In na stare knjige ne smemo pozabiti, ki jih je precej v antikvariatu Libris poleg knjigarne.

Dostava: Za naročila nad 50,00 eur je dostava brezplačna, sicer pa je strošek dostave 3,90 eur. Brezplačen prevzem je tudi pred knjigarno Libris na Prešernovem trgu v Kopru. Dostava je med ponedeljkom in soboto. Prevzem pred knjigarno Libris pa med 9. in 15. uro.

Plačilo: Gotovina, kartica, predhodno nakazilo na vseh dostavnih in prevzemnem mestu. 

Naročila: www.libris.si ali na FACEBOOK strani.

info@libris.si


ZAVOD MEDITERANUM

Ul. svobode 81, 6330 Piran

December je čas obdarovanja! Najlepši darili so knjige o naših ljudeh, našem morju, glasbi, dediščini …, ki jih izberete tukaj ali čudovita maketa naše batane za samogradnjo, ki jo izberete tukaj. Do konca decembra je na vse 20% popust!

Ponudba knjig:

Knjige: Piranski bitlesi, Batane istre, Restavriranje historičnih plovil, Naše morje, Polži in školjke slovenskega morja, Srečanja v Piranu 3, Srečanja v Piranu 2, Koper na robovih stoletij, Koprčani, Pirančani / i piranesi

Druga ponudba:

Ladijske makete, lasersko izdelana batana z vesli, izdelana batana z vesli (dolžina 364 mm), kit BRB/2 za jadro batane, izdelana batana z vesli in jadrom (dolžina okoli 450 mm), morski spominki, solinarsko orodje

Dostava: Po pošti

Plačilo: po povzetju ali s predračunom

Naročila: zavod@mediteranum.si
040 729 555


ZGODOVINSKO DRUŠTVO ZA JUŽNO PRIMORSKO Koper

Prešernov Trg 9, 6000 Koper

Ponudba:

Znanstvena revija Acta Histriae izhaja štirikrat letno in objavlja izvirne znanstvene članke s humanistično vsebino, zlasti s področja zgodovinopisja. Temeljno geografsko območje, ki ga publikacija pokriva, je ISTRA in mediteranska Slovenija ter vsebine, ki se na podlagi interdisciplinarnih in primerjalnih preučevanj povezujejo s sredozemskimi deželami.

Dostava: DA

Informacije: (annaleszdjp@gmail.com