KNJIGARNA LIBRIS

Prešernov Trg 9, 6000 Koper

Ponudba: V knjigarni Libris najdete knjige za vsak okus in za vsakogar, tudi kakšna potrebščina se da dobiti. In na stare knjige ne smemo pozabiti, ki jih je precej v antikvariatu Libris poleg knjigarne.

Dostava: Za naročila nad 50,00 eur je dostava brezplačna, sicer pa je strošek dostave 3,90 eur. Brezplačen prevzem je tudi pred knjigarno Libris na Prešernovem trgu v Kopru. Dostava je med ponedeljkom in soboto. Prevzem pred knjigarno Libris pa med 9. in 15. uro.

Plačilo: Gotovina, kartica, predhodno nakazilo na vseh dostavnih in prevzemnem mestu. 

Naročila: www.libris.si ali na FACEBOOK strani.

info@libris.si


ZAVOD MEDITERANUM

Ul. svobode 81, 6330 Piran

December je čas obdarovanja! Najlepši darili so knjige o naših ljudeh, našem morju, glasbi, dediščini …, ki jih izberete tukaj ali čudovita maketa naše batane za samogradnjo.

Ponudba knjig:

Knjige: Piranski bitlesi, Batane istre, Restavriranje historičnih plovil, Naše morje, Polži in školjke slovenskega morja, Srečanja v Piranu 3, Srečanja v Piranu 2, Koper na robovih stoletij, Koprčani, Pirančani / i piranesi

Druga ponudba:

Ladijske makete, lasersko izdelana batana z vesli, izdelana batana z vesli (dolžina 364 mm), kit BRB/2 za jadro batane, izdelana batana z vesli in jadrom (dolžina okoli 450 mm), morski spominki, solinarsko orodje

Dostava: Po pošti

Plačilo: po povzetju ali s predračunom

Naročila: zavod@mediteranum.si
040 729 555


ZGODOVINSKO DRUŠTVO ZA JUŽNO PRIMORSKO Koper

Prešernov Trg 9, 6000 Koper

Ponudba:

Znanstvena revija Acta Histriae izhaja štirikrat letno in objavlja izvirne znanstvene članke s humanistično vsebino, zlasti s področja zgodovinopisja. Temeljno geografsko območje, ki ga publikacija pokriva, je ISTRA in mediteranska Slovenija ter vsebine, ki se na podlagi interdisciplinarnih in primerjalnih preučevanj povezujejo s sredozemskimi deželami.

Dostava: DA

Informacije: (annaleszdjp@gmail.com)


Ksenija Bažon, www.kratke-zgodbe.com

Ponudba: Ilustrirane knjige za osebnostno rast iz zbirke Gugalnica za dva, poučne kratke zgodbe za otroke in odrasle

Prva knjiga se dogaja v Istri, rdeči zemlji, kjer poleg 100 let stare oljke sadi gospodar še mlado oljko. Zgodba polna sugestij, ki dvigajo našo zavest, da za rast in razvoj potrebujemo svetel pogled na življenje ter oporo in pomoč nekoga.

Zakaj kupiti knjigo na veselega decembra dan?

Dober predlog za darilo.

Knjiga sprošča, veča naš delovni spomin, širi besedišče. Branje nas umirja in hkrati spodbuja k pozornosti. Z njo treniramo branje, morda poslušanje in s tem na skrito vadimo komunikacijo.

Kaj pa knjige Gugalnica za dva? Vse našteto, poleg tega pa se naučimo misliti in iskati pozitivna priporočila, misli za naš napredek.

Knjige so ilustrirane in so lahko za otroke. So pa zanimivo branje tudi za starejše odrasle in vse, ki berejo otrokom. Zakaj pa je dobro, da beremo otrokom? Ker še bolj vadijo poslušanje, razmišljanje, predvsem pa komunikacijo, ko se o knjigi z otrokom pogovarjamo. Z njim razkrivamo čustva, ki se kopičijo v otroku in v nas. Naučimo se osnov NLP tehnik in osebnostne rasti.

Dokazano je, da so otroci in vsi, ki berejo, bolj zadovoljni s svojim življenjem.

V letu 2023 vam želimo prav to…zadovoljstvo v življenju in seveda zvrhano košaro zdravja.

Vaša Gugalnica za dva.

Več o zbirki, drugih zgodbah in ugodnostih ter za naročila: www.kratke-zgodbe.com  

Mnenje o knjigi: https://www.youtube.com/watch?v=MpMnVn_xhrM&t=25s

Kontakt in informacije glede naročila, plačila, dostave: info@kratke-zgodbe.com , 040 626 992 (Ksenija)