Webinar: Digitalni marketing

27. 05. 2020

Člani in članice LAS Istre vabljeni na on-line delavnico »Digitalni marketing« v četrtek, 4. junija 2020 ob 10. uri, ki bo potekala preko spletne povezave ZOOM. Delavnica je za člane LAS Istre brezplačna in traja 2 šolski uri (10.00 - 12.00). Predavanje bo vodila Lara Pirc.

Kako izkoristiti ves potencial spleta?

V današnjem digitalnem času se vse pogosteje srečujemo z izzivi novih oblik marketinga. Poraja se vprašanje, kako v poplavi različnih orodij in kanalov komuniciranja najti tisti pravi pristop, ki bi bil ustrezen za nas.

Vsebina webinarja:
- Družbena omrežja za vašo dejavnost – pregled omrežij in za koga je katero primerno (poudarek na facebooku in objavah prek facebooka - Kdaj je najprimernejši čas za objavo?Kaj objaviti, da bo pritegnilo ljudi?, Kako lahko vaša objava doseže večje število ogledov?,…)

- Predstavitev orodij, s katerimi lahko posnamete videe, objave,… in s katerimi lahko popestrite vaše strani na družbenih omrežjih, spletne strani,… Predstavitev bo potekala prek različnih primerov dobrih praks.
- Kako narediti lastno spletno stran bolj zanimivo, kateri elementi pritegnejo in zadržijo uporabnika na vaši strani, optimizacija spletne strani… in še več.

Cilj delavnice je izobraziti člane Las Istre glede uporabe družbenih omrežij z namenom brezplačne promocije lastne dejavnosti. 
Prijave na webinar so možne le do srede, 3. junija do 12. ure preko prijavnega obazca: https://forms.gle/EcFBmFvEroTr8f3g8
 
Po tem roku boste na vaš elektronski naslov prejeli link, preko katerega boste dostopili do on-line delavnice.
Dodatne informacije lahko dobite po tel.: 051 458 410, 0590 47 121 oz. po e-pošti: info@sredisce-rotunda.si.