Vabljeni k udeležbi na strokovni ekskurziji: Ogled dobrih praks LAS Istre!

01. 06. 2023

LAS Istre organizira v torek, 13. 6. 2023, za člane LAS in zainteresirano javnost Strokovno ekskurzijo "Ogled dobrih praks LAS Istre", v sklopu katere bodo predstavljeni nekateri projekti LAS, izvedeni v programskem obdobju 2014 - 2020, sofinancirani iz ESPR, EKSRP in ESRR. 

Okvirni program: Ob 8.15 uri je odhod z Avtobusne postaje Koper. Na poti do Ankarana se bomo ustavili na Sp. Škofijah, kjer bo predstavljen projekt Vrt Purissima; v Ankaranu pa bomo spoznali projekt Čez slani travnik. Nato se bomo odpeljali v Koper in si ogledali rezultate projekta Folpo. Pot bomo nadaljevali do Pirana, kjer se bomo seznanili s projekti: Center o delfinih, Meduze okoli nas, Center boat, Ribič naj bo!, Ocean v malem in Razširitev muzeja školjk. Zadnja postaja bo v Izoli, na območju projekta Drive in Loreto. Povratek v Koper je predviden okoli 16. ure.

Poskrbljeno bo za jutranjo kavo oz. zajtrk, malico in vitaminski prigrizek. Veselimo se vaše udeležbe in komaj čakamo, da vam predstavimo rezultate projektov in njihovo dodano vrednost, ki jo prispevajo na našem istrskem območju. 

Prijave so obvezne, zbiramo jih do zapolnitve mest oz. do najkasneje četrtka, 8.6.2023, preko spletnega obrazca TUKAJ

Prijavite se čimprej in si zagotovite sedež ... pripnite pasove in se pripravite na nepozabno ekskurzijo spoznavanja projektov LAS po naši Istri. Naj se pustolovščina prične!