Vabilo k sodelovanju pri pripravi brošure "Najbuljše iz Istre!"

28. 07. 2023

Spoštovani člani LAS Istre!

Veseli nas, da lahko ponovno stopimo skupaj in predstavimo vse čudovite zgodbe in bogastvo naše prelepe Istre. Z veseljem vas vabimo k sodelovanju pri pripravi brošure "Najbuljše iz Istre", ki bo razkrila raznolikost in edinstvenost naše regije.

V okviru projekta želimo predstaviti naše cenjene člane LAS Istre, ki ste srce in duša naše skupnosti. Zato vas vabimo, da nam posredujete vaš kratek opis in fotografijo, s katero se boste predstavili.

Opis naj obsega vašo dejavnost. Naj bo kratek, a izviren, saj želimo, da vsak izmed vas zasije v najboljši luči. Fotografija naj bo visoke kakovosti, ki bo zaobjela vašo dejavnost ali vas kot osebo.

S svojimi predstavitvami želimo navdihniti širšo skupnost, da podpre naše člane. Brošura/knjigica bo izšla v večjih tiskanih nakladah ter elektronski obliki, kar bo omogočilo široko razširjenost in prepoznavnost vseh sodelujočih.

Vaše sodelovanje je ključno za uspeh projekta, zato vas vljudno prosimo, da nam vaš opis in fotografijo posredujete najkasneje do 5. 8. 2023, na info@sredisce-rotunda.siPri pošiljanju podatkov navedite tudi vaše kontaktne podatke: E-pošta, Telefon, Naslov, Spletna stran.

Zahvaljujemo se vam za vaš prispevek k projektu "Najboljše iz Istre" in veselimo se sodelovanja z vami!