»POVEZOVANJE LOKALNE EKOLOŠKE HRANE Z GOSTINSTVOM, HOTELIRSTVOM IN TURIZMOM«

15. 12. 2020

UP FTŠ Turistica ter Center za gastronomijo in kulturo vina UP vabita na izobraževanje

»POVEZOVANJE LOKALNE EKOLOŠKE HRANE Z GOSTINSTVOM, HOTELIRSTVOM IN TURIZMOM«

četrtek, 17.12.2020

Delavnice, ki smo jih želeli izpeljati v mesecu marcu 2020, bomo v razmerah Covid-19 izpeljali preko spletne platforme Zoom na povezavi:

https://upr-si.zoom.us/j/88960308020?pwd=cVJ3R2FzSFVtTlA3Y05PeW1zOEgwUT09

Meeting ID: 889 6030 8020 (Passcode: 759111)

 

PROGRAM

09.30: Uvod v povezovanje lokalne ekološke hrane z gostinstvom, hotelirstvom in turizmom:

  1. Aleš Gačnik in dr. Simon Kerma

09.45: Model borze povpraševanja in ponudbe med ekološkimi proizvajalci, gostinci in hotelirji: Janja Viher

10.30: Diskusija

10.45: Ekološka hrana in hotelirstvo: Bio hotel St. Daniel: Nina Abramič in Miran Prodnik

11.30: Diskusija

 

KRAJŠI PREMOR

12.00: Ekološka hrana in turistične kmetije: Turistična kmetija Pri Baronu: Boris Uranjek

12.45: Diskusija

13.00: Ekološka hrana in visoka gastronomija v gostilnah: Gostilna Repovž: Gregor Repovž

13.45: Diskusija

14.00: Predstavitev ponudbe domačih eko živil za gostilne in hotele: Zadruga ekoloških proizvajalcev Zemlja & Morje: Dane Podmenik

14.30 – 15.00: Sklepna diskusija in zaključne misli

 

UDELEŽBA NA DELAVNICAH JE BREZPLAČNA!

Prijave zbiramo preko spletne prijavnice do 15.12.2020:

https://forms.gle/xWA7WNBNaF9h83iS8

Več informacij: simon.kerma@fts.upr.si, ales.gacnik@fts.upr.si