MODRO ZELENA ISTRA - DOŽIVETJE

13. 08. 2023

Projekt Modro Zelena Istra je zasnovan kot celostno doživetje, ki bo obiskovalcem omogočilo vpogled v bogato naravno dediščino, kulturne zaklade ter raznovrstne aktivnosti te čudovite destinacije. Ponujamo unikatno kombinacijo aktivnosti ob morju in v zaledju, ki bodo obiskovalcem omogočile, da se poglobijo v zgodovino, okusijo lokalno kulinarično ponudbo, se podajo na pustolovščine in se povežejo z lokalno skupnostjo.

Kaj Nas Naredi Drugačne:

Projekt Modro Zelena Istra je več kot le turistični produkt - je priložnost za pristno povezavo z naravo in kulturo. Obiskovalcem bomo omogočili, da doživijo morske dogodivščine, raziskujejo čudovito zaledje s pohodi in kolesarjenjem ter se potopijo v lokalno kulinariko. S sodelovanjem z lokalnimi vodniki, obrtniki in prebivalci bodo obiskovalci lahko spoznali skrite kotičke in zgodbe te edinstvene regije.

Trajnost in Odgovornost:

Projekt Modro Zelena Istra si prizadeva za trajnostni razvoj in ohranjanje naravnega in kulturnega bogastva destinacije. Sodelujemo z lokalnimi skupnostmi, da podpiramo lokalne obrtnike, praksam trajnostnega turizma in varovanju okolja. Zavedamo se pomembnosti ohranjanja narave za prihodnje generacije in si prizadevamo za minimalen vpliv na okolje.