Knjigarna LIBRIS na »poletni« stojnici LAS Istre

08. 07. 2020

Ta petek, 10. 7. 2020 (od 17. ure dalje) bo stojnico LAS Istre na Ukmarjevem trgu otovorila knjigarna Libris. Predstavili bodo svojo zgodbo in pestro ponudbo knjig - prepričani smo, da se bo za vsakega našlo zanimivo čitivo. 

Z nami bo Ingrid Celestina. Ingrid je direktorica knjigarne Libris, predsednici Društva slovenskih knjigotržcev ter prejemnica priznanja Mestne občine Koper, ki ga je pred dnevi prejela za izjemen prispevek pri ohranjanju in negovanju kulturne dediščine slovenske Istre, njenega narečja in pisane besede ter za pomemben prispevek pri širjenju in ohranjanju knjižne kulture.

Lepo vabljeni!

V poletnem času do 30. avgusta 2020 bomo pri LAS Istre vsak petek v popoldanskih in večernih urah (okvirno od 17. do 23. ure), izvajali promocijsko – animacijski program na eni izmed centralnih stojnic na Ukmarjevem trgu v Kopru.

Bi želeli biti del poletne zgodbe tudi vi? Pri LAS Istre dajemo članom možnost, da na stojnici brezplačno predstavijo svoje izdelke/storitve na eni izmed najbolj obleganih promenad v Istri! Zainteresirani pišite na info@sredisce-rotunda.si oz. se prijavite prek spletnega obrazca TUKAJŠtevilo mest je omejeno!