Ideje za darila: POD ISTRSKO JELKO #podpiramolokalno

01. 12. 2020

 

Zakorakali smo v mesec december, ki je letos absolutno drugačen od ostalih let. Če smo se lani ob tem času še brezksrbno sprehajali po mestih, z nasmehom na obrazu pozdravljali mimoidoče, brskali po stojnicah božično-novoletnih sejmov, iskali popolno darilo v številnih trgovinicah v mestnih središčih, je letos vse…drugače. Nasmehe prekrivajo maske, trgovinice so zaprte, prehodi med občinami so onemogočeni.

Ker želimo, da bi bil ta december kljub vsemu čaroben, vam LAS Istre ponuja rešitev.

Na naši spletni srani www.las-istre.si in Facebook profilu LAS Istre, bomo objavili seznam lokalnih ponudnikov in njihove ponudbe. Poleg tega, da boste dobili idejo kaj podariti, boste podprli še lokalne pridelovalce, vinarje, kmete, ribiče, podjetnike …

Glede na stanje, ki trenutno vlada v svetu, je sedaj toliko bolj pomembno, da držimo skupaj in si pomagamo kolikor se le da.

Člane LAS Istre pozivamo, da se pridružite "skupni promociji" kjer bomo na spletu predstavili vašo ponudbo (kaj prodajate, kako pridejo do vas, ali nudite tudi dostavo, cenik,...). Namen je promovirati lokalno ponudbo in pomagati lokalnim pridelovalcem, kmetom, ribičem, podjetnikom,...

Člane LAS Istre pozivamo, da se pridružite "skupni promociji" kjer bomo na spletu predstavili vašo ponudbo (kaj prodajate, kako pridejo do vas, ali nudite tudi dostavo, cenik,...). Namen je promovirati lokalno ponudbo in pomagati lokalnim pridelovalcem, kmetom, ribičem, podjetnikom,... Prijavite se preko spletne prijavnice TUKAJ.

IDEJE NAJDETE >>>> TUKAJ.