Vabilo k udeležbi na izobraževanjih v sklopu operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA

31. 03. 2021

V okviru operacije LAS Istre Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja.

Vabijo vas na zadnji dve izobraževanji, ki bosta potekali v torek, 6. 4. 2021 (tema: Kaj je covid-19 spremenil?), in sredo, 7. 4. 2021 (tema: Potrošniki 2030 – kdo so naši kupci in zakaj bomo zmagali?), in sicer od 18.00 do 19.30.

Izobraževanji bosta potekali preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanj in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavi za spremljanje spletnih izobraževanj vam bodo poslali na elektronski naslov, dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanjih je brezplačna.

Na predavanji se prijavite preko obrazca na povezavi https://forms.gle/oCudT5RfRcqiwY549, kjer označite tudi, ali se prijavljate na obe predavanji oziroma izberete termin predavanja, na katerega se želite prijaviti.

Vabljeni!