Vabljeni, da se predstavite na konferenci Smart Villages

03. 09. 2019

Vabimo vas, da se predstavite na konferenci, ki jo soorganizira Las Istre, Smart Villages – a key for development in rural areas, ki bo v okviru projekta SmartVillages potekala 12. septembra 2019 na Fakulteti za humanistične študije UP. Celotni dogodek se bo osredotočal na sedanje in prihodnje perspektive razvoja podeželja, še zlasti v povezavi s pametnimi vasmi.
 

V popoldanskem delu dogodka – med 16:30 in 17:30načrtujemo predstavitev lokalnih vinarjev in oljkarjev iz Istre in predstavitev vinorodnega območja Slovenske Gorice. Ker LAS Istre pod svojim okriljem združuje številne vinarje in oljkarje, vas vabimo, da se nam na tem dogodku pridružite kot soorganizator in aktivno prispevate k vsebini dogodka. Zainteresirani pišite na info@sredisce-rotunda.si.


Namen konference je predstaviti koncept pametnih vasi v okviru Evropske Unije in na nacionalni ravni, hkrati pa predstaviti konkretne rezultate samega projekta. Program konference je dostopen TUKAJ. Udeležba na konferenci je brezplačna, vendar pa so prosta mesta omejena.