Predstavitev Las Istre na prireditvi Slow cheese - BRA ITALIJA

29. 08. 2019

V okviru organizacije Slow food bo tudi letos v mestecu Bra (Piemont, IT) odmevna prireditev Slow cheese, ki bo potekala med 20. in 23. septembrom 2019. Letos imate možnost, da se na tej prireditvi, v okviru Las Istre, predstavite tudi vi.

Gre za eno največjih prireditev posvečeno siru in vsemu, kar lahko pričara dodano vrednost ponudbi sira. Poleg številnih predstavitvenih prostorov s siri in ponudbo, ki sodi poleg, se predstavlja tudi posebnosti posamezne države oz. regije. Več o prireditvi si lahko preberete TUKAJ.

Prireditev, ki jo v štirih dneh, obišče preko 300 tisoč obiskovalcev iz vsega sveta, je lahko za člane Las Istre, enkratna priložnost za promocijo in višanje dodane vrednosti produktov/storitev. Želimo si, da se na tej prireditvi predstavijo člani Las Istre, zato zagrabite edinstveno priložnost!
 

Vabimo vas, da se nam pridružite in se predstavite v okviru stojnice Las Istre. Zainteresirani pišite na info@sredisce-rotunda.siPrijave zbiramo do petka, 6.9.2019. Število mest je omejeno, zato pohitite! 
 
Na prireditev bomo ob prijavi zadostnega števila interesentov, organizirali tudi strokovno ekskurzijo, za člane Las Istre, kjer si boste lahko ogledali prireditev in pridobili dodatna kulinarična znanja ter dobre prakse prenesli tudi v naše okolje... Več podrobnosti o ekskurziji sledi...